Gastenboek

Om misbruik van het gastenboek te voorkomen kunt u uitsluitend een reactie plaatsen als u ingelogd bent. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen, of meldt u vrijblijvend aan voor een account. Ook als u niet ingelogd bent kunt u wel alle reacties lezen.

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Als u nog geen account hebt kunt u die gemakkelijk hier aanmaken

 Volgende pagina Volgende groep pagina's

simshairlook, 25-10-2014 18:10

Geweldige site!
Goede service,lekker snel in huis en als een cadeautje verpakt,erg leuk!

Tevreden klant, 25-10-2014 09:10

Wat een waanzinnig goede service! Deze kleding is kwalitatief zo goed ! Wat ben ik blij met uw website want deze kleding is vrijwel nergens te koop! En nieuwe klanten: niet twijfelen want elke bestelling is bij mij met buitengewoon veel zorg en toewijding verzorgd!

Gabrielle , 05-04-2014 14:04

Absolute aanrader! Zeer goede kwaliteit, uitgesproken correcte prijsstelling, sterker nog de voordeligste shop voor de beste kleding. Ik blijf terugkomen en alleen omdat de kinderen uit de kleding groeien. Zelfs na 50 x wassen en droger nog als nieuw! Bovendien is de communicatie en levering telkens weer subliem en verpakking als een cadeautje wat de kinderen helemaal gek maakt! Van harte bedankt weer!!!

Carina, 08-01-2014 19:01

Gister de microbe kleren binnengekregen, jullie waren nog de enige die de kleren hadden in haar maat, vandaag gepast, was echt een feestje en het staat zo gaaf, en de miss grant jas, echt super, jullie hebben er een klantje bij, dankjulliewel

danielle, 13-09-2013 16:09

Super service! en super site!