Mieniemie kinderkleding header

Over ons

Na 13 jaar gewerkt te hebben als stewardess bij de KLM en de hele wereld overgevlogen te hebben werd het na de geboorte van mijn tweede dochter tijd voor een nieuwe uitdaging...

Als ervaren internet shopster en moeder van 2 kinderen vond ik al tijden dat er van alles beter kon om de internet shopping ervaring leuker, gezelliger en beter te maken. Ook miste ik online veel merken die ik in het buitenland altijd zelf kocht voor mijn eigen Mieniemie's.

In september 2009 was het dan zover, ik trok de stoute schoenen aan en dook in een nieuw avontuur...... Mieniemie.nl ging online!!

Door middel van een collectie die niet alledaags is, en producten bevat die exclusief zijn probeert Mieniemie een ander segment te bedienen.

Bij Mieniemie vind je merken uit Nederland Ún het buitenland. Regelmatig introduceert Mieniemie nieuwe merken in de web boutique.

Omdat winkelen een feestje moet zijn, wordt elke bestelling met de grootste zorg verpakt en verzonden. Alle pakketten komen als een echt cadeautje bij jou aan. Dit maakt de Mieniemie web boutique ook uitermate geschikt voor het bestellen van cadeaus. Deze kunnen indien gewenst direct naar  de persoon gestuurd worden. Dit natuurlijk vergezeld van een leuke kaart met een persoonlijke tekst.

Mieniemie verstuurd ook naar het buitenland.
Contact

Postadres: 
Mieniemie
Duinbeek 46
8226 RK Lelystad 

Voor vragen of informatie 
www.mieniemie.nl
Email: info@mieniemie.nl  
Bedrijfsgegevens :
KVK nummer: 51799839
BTW nummer: NL.129665587.B01 
Bank: Rabobank
Rekeningnummer: NL21RABO0106042599
IBAN: NL21RABO0106042599
BIC : RABONL2U