Mieniemie kinderkleding header

Leverings- en verzendkosten

Alle prijzen op Mieniemie.nl zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Mieniemie verstuurd alle bestellingen met PostNL.

De bijdrage in de verzendkosten voor producten die bij Mieniemie besteld worden zijn voor heel Nederland voor de Pakketpost 4,95 en voor brievenbuspost (tot 250 gram) 2,95. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Inclusief zijn de bedragen 5,99 voor pakketpost en 3,57 voor brievenbuspost.

Het ook mogelijk om kleine bestellingen met een gewicht tot 250 gram met brievenbuspost te laten versturen!!! Bij het afrekenen wordt deze optie getoond (alleen voor bestellingen binnen NL) wanneer het totaal gewicht van je bestelling onder de 250 gram komt. Het is wel zo dat er bij brievenbuspost geen Track&Trace nummer zit dus pakketjes kunnen niet gevolgd worden. Dit is voor risico van de klant.

Voor bestellingen boven 100,- (exclusief verzendkosten) worden (binnen Nederland) geen verzendkosten berekend.

Er kan ook gekozen voor verzending onder rembours, bij deze optie betaal je het bedrag van de bestelling pas op het moment dat het pakket bij jouw thuis bezorg wordt aan de postbode. De kosten van het verzenden onder rembours zijn 17,-

Voor bestellingen binnen de Europese Unie en daarbuiten rekenen wij andere tarieven. 

Retouren zijn voor rekening van de afnemer, maar wanneer er een ander artikel voor in de plaats besteld wordt zijn de nieuwe verzendkosten voor rekening van Mieniemie.

Bestellingen die betaald zijn (iDEAL, Creditcard, KLARNA) of bestellingen die onder rembours verzonden moeten worden, gedaan voor 12 uur 's middags op maandag tot en met vrijdag, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden.

Bestellingen geplaatst en betaald vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur tot en met zondag worden op maandag verzonden.